Mere EU indhold i Large abonnementetLarge abonnementet er blevet opgraderet med endnu mere tale og data i EU, samt Norge, Island og Lichtenstein. Hidtil har man kun kunne ringe frit til numre i Danmark fra et EU-land. Nu udvides det, så man fremover også ringer frit inden for et EU-land og fra et EU-land til et andet EU-land - dog ikke fra Danmark til andre EU-lande.
 
Samtidig femdobles den inkluderede datamængde, som kan benyttes i et EU-land, fra 100 MB til 500 MB pr. måned. Der er nu også fri MMS i EU.

Opgraderingen gælder både eksisterende og nye kunder.

Fra torsdag kl. 11.00 kan du hente tekst og pdf til foreningens hjemmeside.

Hent materialer 

50 MB ekstra data i EU i Rejsepakke - Data
Det er nu kun muligt at tilkøbe Rejsepakke - Data, der er opgraderet til 150 MB data i 36 lande, inkl. Schweiz. Prisen er uændret 50 kr. pr. måned.
 
Læs mere om tilkøbspakkerPrisen på Small mobilabonnement justeres


Prisen på mobilabonnementet Small er justeret fra 129 kr. til 139 kr. for fortsat at kunne investere i danskernes infrastruktur. I takt med at forbruget af data er støt stigende, stiller det krav til vores mobilnetværk, der både nu og i fremtiden skal have nok kapacitet til, at vi kan give vores kunder Danmarks bedste mobiloplevelse.

Small abonnementet, der bl.a. indeholder YouSee Musik, valgfri film er stadig et attraktivt mobilabonnement på indhold og services.

Kun nye kunder bliver berørt af prisændringen. Prisen for eksisterende kunder med Small mobilabonnement forbliver uændret.

Fra torsdag kl. 11.00 kan du hente tekst og pdf til foreningens hjemmeside.

 

Hent materialer


 

Cookies

Kontakt

Elling Antenneforening
Tlf.: 98 48 13 59
Kontakt: Klik her