Se TV3 MAX på Ekstrakanalen i marts

I marts måned er der godt nyt for de sportsinteresserede. Hele måneden viser vi nemlig TV3 MAX på Ekstrakanalen.
TV3 MAX sender et mix af sport, livsstilsprogrammer, comedy og tv-serier, der især henvender sig til den mandlige tv-seer.
På TV3 MAX har topfodbold, og i høj
grad engelsk fodbold, fået en særplads. Kanalen viser stærke kampe fra Premier League, League Cup og den næstbedste engelske fodboldrække The Championship. Se også de store europæiske fodboldligaer som La Liga, Serie A, den franske Ligue 1, den danske Superliga og verdens fineste turnering, Champions League. Endvidere dækker TV3 MAX også tysk håndbold, Champions League håndbold og ATP-tennis. 
Når TV3 MAX ikke sender LIVE sport fra de største turneringer, finder du masser af originale comedy-programmer som Simpsons, Top Gear og How I Met Your Mother.  
TV3 MAX findes i Fuldpakken. Ekstrakanalen ligger på kanalplads 55. 
Du kan læse mere om den aktuelle tv-kanal, der vises på Ekstrakanalen fra den første i hver måned.


Læs nyt om Ekstrakanalen den første i hver måned


10.03.2017


Den populære streamingtjeneste Netflix får fremover en kanalplads påYouSee’s nyeste tv-boks (Humax). Helt på linje med de traditionelle tv-kanaler.Og man vælger selv, hvilken kanalplads det skal være. Er man derforYouSee-kunde, og har et Netflix-abonnement, kan man zappe lige så hurtigt til”House of Cards” på Netflix som til ”X-Factor” på DR1, når man skal besluttesig for, hvad aftenens underholdningskal bestå af.
Når man først har logget ind i Netflix via tv-boksen, lagres login-oplysningerne, og derfor åbner Netflix, så snart man zapper hen på kanalpladsen. Som noget andet unikt, kommer Netflix’ indhold til at ligge under tv-boksens menupunkter Film, Serier og Børn på lige fod med andet indhold fra YouSee, og dermed bliver Netflix integreret med det almindelige tv-indhold.
”Nu får vores kunder adgang til al den bedste underholdning ét sted. I den nye opsætning kan vores kunder zappe direkte fra DR eller TV 2 til Netflix, og dokumentarer, børneunderholdning, stand-up, serier og film fra Netflix bliver en integreret del af indholdet på lige fod med de traditionelle tv-kanaler. Det er en funktion, som mange af vores kunder har efterspurgt," fortæller Jacob Mortensen, der er direktør for tv og bredbånd i YouSee.


Streaming og tv går hånd i hånd
For rigtig mange danskere er både traditionelt tv og streaming en vigtig del af den daglige underholdning. 

”Det her er fremtiden for tv. Det handler ikke længere om enten streaming eller traditionelt tv. De to ting går hånd i hånd og beriger hinanden. Vores rolle er at gøre kvalitetsindhold let tilgængeligt for vores kunder. Derfor er jeg rigtig glad for, at Netflix, som er danskernes foretrukne streamingtjeneste, går sammen med os om at levere indholdet på en måde, der matcher vores kunders underholdningsvaner”, siger Jacob Mortensen.

Sådan kommer du i gang

  1. Afbryd strømmen til din tv-boks i 5 sekunder, for at få den nye opdatering.
  2. Gå ind i Indstillinger, og vælg Kanalsortering via menu’en på din fjernbetjening.
  3. Find Netflix, og placér den på den kanalplads, du foretrækker.
  4. Forlad menuen, og find Netflix på den ønskede kanal.
  5. Log ind på din Netflix-konto. Men kun første gang. Herefter husker boksen dit login. 


Cookies

Kontakt

Elling Antenneforening
Tlf.: 98 48 13 59
Kontakt: Klik her