Elling Antenneforening tilbyder 1000 Mbit superbredbånd og opfylder regeringens bredbåndsmålsætning.

 

Vi bruger nettet som aldrig før. Vi ser HD-tv, streamer film, serier og sport og spiller computerspil over nettet. Og ofte det hele på samme tid i samme husstand. Bredbånd er simpelthen blevet livsnerven i den digitale hverdag. Og stadig flere husstande efterspørger højere hastigheder.

 

Vi er klar med 1000 Mbit

Vores forening er nu klar med 1000 Mbit bredbånd. Vores bredbåndsleverandør, YouSee træder speederen i bund på hastigheden for download, og vi kan nu tilbyde alle foreningens medlemmer mulighed for 1000/100 Mbit hastighed.

 

’’Regeringens erklærede målsætning om at alle husstande skal have adgang til minimum 100 Mbit i downloadhastighed inden 2020, bliver dermed overhalet af virkeligheden for [foreningsnavns] medlemmer langt før tid’’, fortæller [navn], der er formand i [foreningsnavn].

 

’’Det er et klart bevis på at vores antennenet har en teknologi med fremtid i og at vi allerede i dag er klar til at dække både medlemmers nuværende og fremtidige behov," uddyber formand [navn].

 

”Vi ved, at kombinationen af valgfrihed og pris står øverst på listen hos mange af vores medlemmer. Så vi er glade for, at vi nu kan tilbyde superbredbånd til de medlemmer som efterspørger de høje hastigheder samtidig med, at de får glæde af fordelene ved at være med i en forening.

__________________________________________________________________

Vores antennenet har en teknologi med fremtid i
- 1000 Mbit bredbånd er nu muligt

Vores forening er nu klar med 1000 Mbit bredbåndhastigheden for download. Dermed kan vi tilbyde alle medlemmer mulighed for at bestille eller opgradere til 1000/100 Mbit hastighed.

Regeringens målsætning om at alle husstande skal have adgang til minimum 100 Mbit i downloadhastighed inden 2020, bliver dermed overhalet af virkeligheden for vores forening langt før tid.

Du kan bestille eller opgradere til 1000 Mbit på www.yousee.dk/foreningsbredbaand eller hos YouSee’s kundeservice på 70 70 40 40.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

 

Cookies

Kontakt

Elling Antenneforening
Tlf.: 98 48 13 59
Kontakt: Klik her