YOUSEE WEB TV I ELLING FRA 15.08.2013.

For at se YouSee Web TV på EAF TV net skal du logge dig ind på:

http://yousee.dk/Bredbaand/Web-tv_overalt.aspx (Klik på linket og kom til siden med guiden).

Schroll ned til Hent gratis program til:

Vælg PC eller MAC alt efter hvad du har.

Du vil blive bedt om at installere en plugin. Når den går i gang med dette skal du lukke din browser.

Tillade plugin Halifax … at køre i din browser. Vola så kører det.

Virker det ikke på din adresse skal du kontakte YouSee kundeservice. Så hjælper de dig igennem processen. Der kan nemlig være noget med den IP adresse du har på din adresse. Den bør de fikse :-)

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Elling Antenne Forening har indgået en ny aftale om bredbånd

Vi har valgt at skifte bredbåndsleverandør til YouSee, der giver nye muligheder til alle medlemmer.

Der går lidt tid inden selve ændringen af bredbåndet finder sted, man allerede nu får de medlemmer, der i dag har et bredbåndsabonnement hos [forening] en af fordelene - fri adgang til YouSee Web-tv i deres nuværende bredbåndsabonnement.  

Fra 15.08.2013 åbnes der for YouSee Web-tv – en ny tjeneste – der giver dig mulighed for at se de fleste af dine tv-kanaler din pc, iPad, iPhone og udvalgte Androidtelefoner, når du bruger dit bredbånd derhjemme.

Desuden kan du også se udvalgte kanaler på din pc, iPad eller iPhone, når du er uden for hjemmet f.eks. i bussen eller i sommerhuset.

YouSee Web-tv bliver en del af dit bredbåndsabonnement uden det koster ekstra. Du kan læse mere om YouSee Web-tv, og hvordan du kommer i gang her. 

Baggrunden for lancering af YouSee Web-tv er, at YouSee overtager leverancen af bredbånd som tidligere har været leveret af Dansk Kabel TV.

Du modtager brev fra YouSee

Inden skiftet til Bredbånd fra YouSee vil alle medlemmer, som i dag har et abonnement på bredbånd, modtage breve direkte fra YouSee. I brevene får du information om dine nye abonnementsvilkår, pris og hastighed og ’Sådan gør du’ i forbindelse med selve skiftet.

Tidspunkt for skiftet fra Dansk Kabel TV til YouSee Bredbånd finder sted den 10. december 2013.


Cookies

Kontakt

Elling Antenneforening
Tlf.: 98 48 13 59
Kontakt: Klik her