Kære medlem

Vi udvider i dag vores tv-univers med streamingtjenesten Paramount+. Den nye streamingtjeneste kan vælges af dig som beboere /medlemme, der har Bland Selv, og kan ses via tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad kan man se med Paramount+?

 

 

 

 

 

Streamingtjenesten byder på eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samt Paramount+ originalproduktioner, eksklusive dramaer og film fra Paramount. Derudover finder man eksklusive “first run”-film samt en blanding af globalt og lokalt premium-indhold inden for et væld af genrer. Paramount+ kan vælges for 5 point i Bland Selv.

Ekstra indhold til alle, der har Paramount+ i dag
Vi kan godt forstå, hvis det er forvirrende, at der lanceres en streamingtjeneste, der hedder det samme som det, vi har valgt at kalde vores indhold fra Paramount. Indhold som kunder med en tv-boks eller YouSee’s Fuldpakke har adgang til i dag. Men det er et rent og skært tilfælde.

De beboere/medlemmer, som i dag har adgang til Paramount+ via deres tv-abonnement, har vi valgt at give adgang til al det nye indhold, som den nye streamingtjeneste Paramount+ indeholder, året ud. Ændringen for dem vil derfor være, at de får endnu flere film, flere serier, flere dokumentarer og mere børneindhold at vælge imellem. Ændringen sker helt automatisk.

Paramount+ i Bland Selv 
Fra den 25. marts vil Paramount+ indholdet ikke længere følge med nye abonnementer på en YouSee Tv-boks. Det vil fremover være i Bland Selv, at indholdet skal vælges. Dog vil nye Fuldpakke-kunder fortsat have automatisk adgang til alt det nye Paramount+ indhold.

 

 

 

 

 

Læs mere om Paramount+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunder med 300 Mbit får nu 1.000 Mbit

 

 

 

 

 

95 % af alle med internet hos YouSee har siden efteråret 2020 fået en endnu højere internethastighed – uden at skulle betale mere for det. Men på grund af COVID-19 restriktionerne for teknikerbesøg, er der stadig kunder, som mangler at få opgraderet deres internethastighed.

Det drejer sig om kunder med 300 Mbit*, som i efteråret havde abonnement på hastigheden. Beboere/medlemmer, som i forbindelse med opgradering har fået 300 Mbit som deres nye højere internethastighed, bliver ikke løftet, i det de allerede har fået et hastighedsløft.

Vi er nu i fuld gang med opgraderingen af 300 Mbit kunderne og har siden starten af marts sendt mails til dem om deres opgradering til 1.000 Mbit GigaSpeed. De mails vi sender har forskellige budskaber, da nogle skal have en ny router, mens andre både skal have en ny router og efterfølgende have udskiftet af deres kabel-tv-stik.

*Kunder med 300 Mbit hos foreninger/kabel-tv-anlæg, der ikke er opgraderet til Docsis 3.1. har ikke mulighed for højere hastighed. Og vil derfor fortsætte med 300 Mbit hastigheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bland den ultimative sportspakke

 

 

 

 

 

Med Bland Selv kan jeres beboere/medlemmer blande deres helt egen pakke, og der er masser af sportskanaler at vælge imellem. Vælg fx TV3 Sport, TV3 MAX, TV3+, TV 2 SPORT, og følg med i de største kampe og ligaer. Med over 50 tv-kanaler og masser af populære streamingtjenester at vælge imellem – fx Viaplay, Netflix og TV 2 PLAY – er der måske endda spare at penge, når man samler sin underholdning ét sted.

 

 

 

 

 

Se udvalget af sport

 

 

 

 

 

Venlig hilsen
YouSee

 

 

 

 

 

 

 

 


Cookies

Kontakt

Elling Antenneforening
Tlf.: 98 48 13 59
Kontakt: Klik her