Velkommen til

Elling Antenneforenings Hjemmeside


GENERALFORSAMLING 2017 

   

 

 

 

 

Vi streamer løs

 

 

 

 

 

Normalt stiger dataforbruget i Danmark med ca. 40 pct. om året. Men i takt med at stadig flere tager streaming af tv, musik og internetradio til sig, stiger forbruget yderligere. Det betyder, at jeres medlemmer/beboere også gør flittigt brug af Tv-arkiv og Start forfra, samt ser film og serier via C More og lytter til musik. Alene i andet halvår af 2015 har vi således oplevet en stigning i dataforbruget på hele 50 pct.

 


Med tv og bredbånd og mobil fra YouSee kan jeres medlemmer/beboere se tv-serier, film, nyheder og lytte til musik på pc, tablet eller mobil – via det trådløse netværk i hjemmet, men også når de er farten, i sommerhus eller campingtur. Her bruges mobildata.

Stream løs på farten - få 20 GB ekstra mobildata
Vælger jeres medlemmer/beboere at samle bredbånd og mobil hos os, kan op til 5 personer i husstanden få 20 GB ekstra data på mobilen – hver måned på alle abonnementer. Man skal blot vælge et Small, Medium eller Large mobilabonnement. Med 20 GB kan man streame op til 20 timer.

Læs mere om mobil på yousee.dk/mobil

 

Venlig hilsen
YouSee

 

 

 

 

Se tv. Når og hvor du vil

Se dine tv-kanaler på mobil, tablet og pc. Når og hvor du vil. Det koster ikke ekstra. Bare du er på nettet.

Har du Mellem-, Fuld-, tillægs- eller Bland Selv-pakke kan du også starte programmer forfra. Og gå på opdagelse i det store Tv-arkiv. 

Hent app’en – eller gå til tv.yousee.dk

App’en YouSee Tv & Film findes både til mobil og tablet i App Store og Google Play. På tv.yousee.dk kan du se tv på din pc. 

Log på

For at logge på app’en eller tv.yousee.dk skal du have et YouSee Login.

Du skal oprette dit login ved at bruge dit NemID. Det gør du på yousee.dk/opretlogin .

Har du allerede oprettet et login, kan du bare bruge det.

Er du i tvivl om noget? Få hjælp på yousee.dk/tvoveralt 

Bemærk.

TV 2 kan kun ses på pc, tablet eller mobil, når man er på nettet med YouSee Bredbånd. Vi har desværre ikke rettigheder til at gemme alle tv-programmer i Tv-arkivet, ligesom det heller ikke er alle programmer, du kan starte forfra. YouSee Tv & Film app’en bruger almindelig mobildata.


 

Navn

E-mail

 Frameld
 
 
 


 
Cookies

Kontakt

Elling Antenneforening
Tlf.: 98 48 13 59
Kontakt: Klik her