Velkommen til

Elling Antenneforenings Hjemmeside

GENERALFORSAMLINGEN 2020 ER AFLYST INDTIL VIDERE GRUNDET COVID-19.  

Elling antenneforening har administrations aftale med Dansk Kabel TV og programforsyningsaftale med YouSee.

Spørgsmål og fejlmelding til TV pakker og Forenings bredbånd rettes derfor direkte til Dansk Kabel TV og YouSee.

 

 

 

 

 

 

Fantastisk underholdning fra Nordisk Film

 

 

 

 

 

1. maj åbner vi døren til et nyt, spændende samarbejde med Nordisk Film, hvor vi støtter dansk filmproduktion. Samtidig får alle med tv fra YouSee som de første i Danmark fri adgang til at streame en række af Nordisk Films store danske film – og flere internationale storfilm – kort tid efter de er vist i biografen.
 
Fra i dag kan jeres beboere og medlemmer se action-thrilleren ’Angel has fallen’ og gyserdramaet ’Midsommar’ og senere på året kan de blandt andet glæde sig til ’Klovn – The Final’ og ’Knives Out’. Filmene kan streames via tv-boksen, YouSee Tv & Film-appen og tv.yousee.dk.*

*Enkelte foreninger med eget sammensat tv-udbud, har ikke adgang til Film og Serier, og kan dermed ikke streame filmene.

 

 

 

 

 

Læs om alt det, I får med tv fra os

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Underholdning til de yngste på Ekstrakanalen

 

 

 

 

 

Med tv fra YouSee får jeres beboere/medlemmer altid masser af ekstra underholdning. Fx får de hver måned på Ekstrakanalen en smagsprøve på en af de mange tv-kanaler, de kan få hos os. I maj byder vi på underholdning til de yngste, når vi blænder op for Disney Junior. Her kan man bl.a. møde ’Pyjamasheltene’, vennerne fra ’Mickeys klubhus’, ’Vampirina’ og ’Løvernes garde’. Og mange andre kendte og elskede Disney-figurer.
                                                                  
Ekstrakanalen er på kanalplads 55 med en fast tv-pakke. Hvis man har en favoritliste over sine kanaler eller har en tv-boks, ligger den på en anden kanalplads.
 
TV 2 News sendes ikke længere på Eventkanalen
TV 2 News har i en periode kunne ses på Eventkanalen. Denne ekstra mulighed stoppede pr. 30. april. Kanalen findes som Bland Selv-kanal. Savner man kanalen i sin nuværende tv-pakke, kan en Bland Selv-pakke være en mulig løsning. Vi håber, I og jeres medlemmer/beboere har været glade for TV 2 News på Eventkanalen.

 

 

 

 

 

Læs mere om Ekstrakanalen

 

 

 

 

 

Venlig hilsen
YouSee

 

 

 

 


 

Navn

E-mail

 Frameld
 
 

 
Cookies

Kontakt

Elling Antenneforening
Tlf.: 98 48 13 59
Kontakt: Klik her